بررسی ادامه تحصیل در خارج از ایران
اگر شما تحصیل در آلمان را انتخاب کنید و در یکی از دانشگاه های آلمان مشغول تحصیل باشید میتوانید به مردم آلمانی ارتباط عمیق تری را برقرار کنید چرا که مثلا یک توریست که برای مدت یک هفته اجاره دارد در آلمان باشد فقط فرصت گشت و گذار و بازدید از مکان های توریستی را دارد ، ولی کسی که برای مدت دوسال و یا بیشتر فرصت ماندن در این کشور را دارد میتواند وقت بیشتری را با مردم آن کشور بگذراند و تجربیات مختلفی را بدست بیاورد.
از جمله موارد دیگری که شما باید در نظر داشته باشید وضعیت مالی تان است. قبل از اینکه به کشوری برای تحصیل سفر کنید ابتدا باید ببینید هزینه تحصیل در آن کشور چقدر است و شما برای گذراندن زندگی روزمره دچار مشکل میشوید یا خیر. برای تحصیل در ایتالیا باید در نظر بگیرید که هزینه رفت و آمد و هزینه مسکن و خوراک تان در سال چقدر میشود و با در نظر داشتن وضعیت مالی تان برای ادامه تحصیل در ایتالیا اقدام کنید.
از جمله محاسنی که تحصیل در خارج از کشور دارد میتوان به تنوعی که در زندگی روزمره مان به وجود می آید اشاره کرد. وقتی ما در کشور خود چند سال زندگی کردیم و به یک روزمرگی خاصی رسیدیم میتوانیم با تحصیل در اتریش که یکی از کشور های خیلی خوب اروپا به شمار می آید به این روزمرگی پایان دهیم و با ارتباط با آدم های جدید و گذراندن زندگی با آنها میتواند هیجان جدیدی را به دنیای ما وارد کند، که باعث بیشتر لذت بردن از زندگی مان میشود.
از آنجا که زبان اصلی این کشور آلمانی است و شما باید از یک مقطعی به بعد در آن مسلط باشید.
خیلی از دانشجویان به خاطر دور نبودن از خانواده و دوستان از تحصیل در خارج از کشور گذشت میکنند. ولی باید بدانید با تکنولوژی های ارتباطی که در حال حاضر برای بشر ساخته شده دیگر شما هر لحظه که اراده کنید میتوانید هر کسی را در هر کجای دنیا باشد را به راحتی ببینید و با آن صحبت کنید. اگر در بین کشورهای مختلف شما تحصیل در جمهوری چک را انتخاب کردید میتوانید با دوستان جدید تری آشنا شوید و بعد از فارغ التحصیلی تان با ارتباطاتی که در آن کشور برقرار کردید مثلا میتوانید به همراه دوستانتان شرکت به ثبت برسانید و یک کسب و کاری برای خود راه اندازی کنید.
این را به یاد داشته باشید که تحصیل در کالج های خارج از کشور برای رزومه کاری شما یک امتیاز بسیار بالاست. چرا که مثلا فرض کنید شما با تحصیل در هند توانسته اید در زمینه نرم افزار فارغ التحصیل شوید. زمانی که به کشورتان بازمیگردید و رزومه خود را به شرکت و یا سازمانی ارائه میدهید آنها حس ماجراجویی شما، استقلال طلبی و ارتباط برقرار کردن با افراد دیگر دنیا و دیدن دوره های آموزشی با سطح بالاتری از دانشگاه های داخلی را در نظر میگیرند و قطعا شما در رتبه بالاتری نسبت به سایر افرادی که این شرایط را نداشته اند قرارا میگیرید.
نکته دیگری که شما با تحصیل در اروپا به آن دست پیدا کنید اقامت اروپا میباشد. کسانی که فرصت تحصیل در کشور های اروپایی را دارند میتوانند در طول مدتی که در کشور اروپایی به تحصیل مشغول هستند خود را درگیر کارهای تخصصی کنند و حتی اینکه در سازمانی به صورت پاره وقت به کار مشغول شوند تا بعد از اتمام دوره تحصیل شان هم بتوانند در آنجا کار کنند. این نکته خوبی است برای اخذ اقامت اروپا است و شما را نسبت به سایرین که برای اقامت تلاش میکنند جلو تر قرار میدهد.
لهستان یکی از کشور های بسیار زیبای اروپایی است و شما میتوانید برای رشته های پزشکی و مهندسی تحصیل در لهستان را برگزینید. هزینه تحصیل در این کشور هم به صورت میانگین پایین تر از کشورهای دیگر است و شما بسته به رشته ای که انتخاب میکنید سالانه حدود 2000 تا 5000 یورو برای تحصیل تان نیاز دارید .
یکی دیگر از موارد جالبی که شما با تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور به آن دست پیدا میکنید یادگیری زبان آن کشور است. وقتی شما تحصیل در اسپانیا را انتخاب میکنید شاید قبل از آن دوره تحصیلی هم کلاس های مربوط به زبان اسپانیایی را رفته باشید ولی هیچ لذتی بالا تر از این نیست که شما در بین مردمانی باشید که با یک زبان خاص با هم صحبت میکنند در معرض یادگیری زبان قرار گیرید. به این صورت سرعت یادگیری تان به یکباره دو چندان میشود و به خودتان می آیید و میبینید حتی بهتر از مردم آن کشور زبان آنها را صحبت میکنید.
اگر بخواهید در رشته های دندانپزشکی تحصیل کنید ، تحصیل در اوکراین یکی از انتخاب هایی است که میتوانید به آن فکر کنید. چرا که اوکراین یکی از کشورهایی است که در گروه های پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه های زیادی دارد.همچنین میتوانید برای مقاطع دکتری هم بورسیه شوید تا هزینه های کمتری را داشته باشید.
اگر واقعا در تصمیمی که میگیرد جدی هستید و برای تحصیل در خارج از کشور میخواهید به صورت جدی اقدام کنید اگر از طریق مشاور هایی که سال هاست در این زمینه کار میکنند اقدام کنید بهتر به نتیجه میرسید. چرا که آنها سال هاست که کارشان این است و از مشکلات و نکاتی که در زمان های مهم به وجود می آید اگاه هستند و بهتر میتوانند کمکتان کنند. اگر تحصیل در مجارستان را انتخاب کنید خودتان به سختی میتوانید بورسیه بگیرید. ولی اگر تحت نظارت یک مشاور مهاجرت این کار را انجام دهید بهتر میتوانید به نتیجه دلخواهتان برسید.
همان طور که میدانید شرایط بورسیه تحصیلی در خارج از کشور برای هر کشوری و حتی هر دانشگاهی متفاوت است. مثلا کسی که تحصیل در نروژ را انتخاب میکند باید نکاتی را در نظر بگیرد که قطعا با تحصیل در امریکا متفاوت است.
از نظر هزینه ای تحصیل در امریکا با تحصیل در اروپا متفاوت است و ممکن است مثلا در رشته پزشکی شما هزینه بیشتری را نسبت به اروپا متحمل شوید. از آن رو یک وکیل و یا حتی یک مشاور که تا به حال برای خیلی از دانشجویان مختلف این کار را انجام داده مشورت کنید و امور خود را به آن بسپارید به نتیجه ای محتمل تر میرسید.
از جمله دانشگاه های مهم امریکا میتواند دانشگاه هاروارد، دانشگاه استنفورد و دانشگاه ام آی تی را نام برد که هر کدام وزنه سنگینی در رنکینگ دانشگاه های دنیا هستند و افراد معروفی در این دانشگاه ها فارغ التحصیل شده اند.
ولی تحصیل در کانادا تا حدودی نزدیک تر است به تحصیل در امریکا، چرا که از نظر جغرافیایی هم به هم نزدیک تر هستند و از فرهنگ مشابهی برخوردار هستند.
برخی از دانش آموزان هم هستند که تا به حال به دانشگاه وارد نشده اند و از آنجا که در ایران کنکور تاثیر بسزایی در رشته تحصیلی دانشگاهی هر دانشجویی دارد آنها ترجیح میدهند از همان ابتدا در رشته ای که دوست دارند به تحصیل بپردازند. از این رو تعیین هدف در این جا امر بسیار مهمی است. شما باید در ابتدا تعیین کنید که میخواهید در زمینه مهندسی، دندانپزشکی، پزشکی، نرم افزا، هنر و یا دیگر رشته ها کدام را انتخاب کنید و بعد از آن ببینید بهترین دانشگاه های این رشته را کدام کشور دارد و بعد از آن اقدام به مهاجرت تحصیلی کنید.
برخی از قوانین به تازگی برای تحصیل در کشور های اروپایی تغییر کرده. مثلا برای تحصیل در فنلاند دیگر شما نمیتوانید به صورت رایگان در این کشور تحصیل کنید ولی تخفیف هایی به دانشجویان برای خدمات دیگر داده میشود. این یکی از نکاتی است که افراد بی اطلاع از قوانین تحصیلی نمیتوانند به راحتی با خبر گردند و شما حتما باید با یک مشاور در ارتباط باشید.
تحصیل در روسیه هم که یکی از قطب های تحصیلی قوی در اروپا به شمار می آید میتواند برای شما عزیزانی که قصد ادامه تحصیل و یا تحصیل در اروپا را دارید قابل توجه باشد.
در روسیه رشته ها و گرایش های بسیاری ارائه میگردد و بیشتر آنها هم به زبان روسی تدریس میشوند. در برخی از رشته ها به زبان انگلیسی درس داده میشود که تعدادشان محدود است و شما حتما باید زبان روسی را یاد بگیرید چرا که مردم روسیه هم اصلا به زبان انگلیسی صحبت نمیکنند و شما حداقل برای گذراندن زندگی تان باید روسی یاد بگیرید.
دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیل در روسیه میشوند در ترم های ابتدایی برای آنها کلاس های زبان روسی گذاشته میشود که با گذراندن این دوره ها شروع به ترم های تخصصی تر میکنند.
و اما تحصیل در انگلستان که از زمان قدیم یکی از اولین انتخاب های هر دانشجویی بوده. شما برای تحصیل در انگلستان باید سالانه هزینه ای معادل 10 هزار تا 15 هزار پوند را پرداخت کنید و با توجه به رشته ای که انتخاب میکنید این رقم متغییر است. حتما باید شما مدرک ایلتس داشته باشید و برای بورسیه هم فقط در مقطع دکتری میتوانید بورسیه دریافت کنید.
مهمترین مزیتی که تحصیل در انگلستان دارد را میتواند کیفیت بالای آموزش دانشگاه های آن را دانست. دانشگاه کمبریج یکی از بهترین دانشگاه های انگلستان است و به تازگی از هاروارد و آکسفورد هم پیشی گرفته.
در سال های اخیر تعداد دانشجویانی که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور سفر میکنند چند برابر شده است و این روند در سال های پیش رو هم رو به رشد است. چرا که کیفیت آموزشی آنها قطعا بالا تر است و مدرکی هم که به دانشجو داده میشود معتبر تر میباشد.
شما اگر در دانشگاه های خارج از کشور تحصیل کنید بعد از اتمام دوره تحصیلی تان هم میتوانید در آن کشوری که به تحصیل پرداختید کار پیدا کنید و حتی اقامت آن کشور را هم بگیرید و هم اینکه میتوایند به کشور خود بازگردید و تخصصتان را در این مرز و بوم در اختیار هموطنانتان قرار دهید. بعد از تحصیل در کشوری دیگر شما قطعا با تجربیات گرانبها میتوانید کمک بزرگی به صنعت این کشور کنید.در هر صورت با توجه به اهدافی که برای آینده خود دارید این انتخاب را انجام دهید و از ادامه زندگی حرفه ای خود لذت ببرید.
موسسه حقوقی سفیران نوباوران عدل ، با کادری مجرب و وکلایی حرفه ای، در زمینه ی امور حقوقی بین الملل، مشاوره برای عقد قراردادها، مشاوره در امور دعاوی خانواده، دعاوی امور ملک و املاک، اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاههای سراسر دنیا، اخذ اقامت کشورهای عضو اتحادیه شنگن و اقامت خانواده در کشورهای مورد نظر شما و… آماده ی ارائه ی خدمات متعدد و مورد نیاز شما عزیزان میباشد.
اگر شما هم مانند بسیاری از افراد حاضر در جامعه به فکر تحصیل و یا ادامه تحصیل در خارج از کشور هستید به شما پیشنهاد میکنیم که این مطلب را به خوبی مطالعه کنید که با مزایای تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور بیشتر آشنا شوید.
هر فرد تحصیل کرده ای در طول دوران تحصیلی خود حداقل یک بار به فکر ادامه تحصیل در کشور های خارجی افتاده ولی همه افراد به رویای خود دست پیدا نمیکنند. برخی از دانشجویان هستند که فقط از خوب بودن تحصیل در کالج های اروپایی و امریکایی صحبت هایی را شنیده اند و دیگر از جوانب مختلف آن آگاه نیستند و به اولین چالشی که در این راه با آن مواجه میشوند از فکری که در سر داشته اند دست میکشند و به تحصیل خود در دانشگاه های کشور ادامه میدهند.
اما دانشجویان دیگری هم هستند که به صورت جدی تر به این موضوع میپردازند و خوب میدانند که برای رسیدن به اهداف بزرگ باید تلاش کرد و نا امید نشد. از این رو در مورد کشوری که میخواهند در آن به تحصیل بپردازند تحقیق میکنند و از قدم به قدم خود را به دانشگاه مورد نظرشان نزدیک تر میکنند.
کسانی که میخواهند به صورت جدی به این مسئله بپردازند باید جوانب مختلفی را در نظر بگیرند. مثلا اگر تحصیل در استرالیا را انتخاب میکنید باید دانشگاه هایی را که در این کشور هستند را شناسایی کنید و رشته ای که میخواهید در آن به تحصیل بپردازید را ببینید که در این دانشگاه ها تدریس میشود یا خیر. نکته دیگر اینکه زبان آن کشور را باید در نظر بگیرید و فرهنگ مردم ان ، چرا که شما میخواهید برای مدتی در بین آنها زندگی کنید و بعد از مدتی حتما روی شما تاثیر خواهند گذاشت. زندگی در کشوری که میخواهید در ان تحصیل کنید برای شما تجربه های بسیار جدیدی را به ارمغان می آورد و شما با مردمی با عقاید متفاوت تر از آنچه در ایران تجربه کردید آشنا میشوید و میتواند در ادامه زندگی حرفه ای تان برای شما خیلی مفید باشد.
در کل کسانی که به کشور های مختلف دنیا سفر میکنند و با فرهنگ ها و عقاید مختلفی از سراسر جهان آشنا میشوند تجربیات ارزشمندی را نسبت به کسانی که فقط در یک کشور ساکن بودند را دارند.
مشاوره و پیاده سازی سئو و بهینه سازی سایت های مهاجرت تحصیلی و شغلی، تور خارجی و سئو سایت گردشگری و آژانس مسافرتی و رزرو هتل های داخلی و بین المللی توسط دکترسئو ارایه میگردد.
چگونه میتونیم به طور صحیح برای کنکور تست بزنیم
در مرحله ی اول شما بر فرض مثال قسمت بردار مکان تا سرعت لحظه ای را مطالعه میکنید و تست هاش رو میخواید بزنید… ولی باید دقت کنیم که در هر مرحله یک سوم اون تست ها را باید بزنیم.یعنی 20 تست
مرحله دوم که شتاب متوسط و شتاب لحظه ای میباشد بر فرض مثال 40 تست دارد . ما از این 40 تست حدود 15 تست از این قسمت میزنیم و 10 تا 15 تست هم از قسمت های قبلی میزنه یعنی از مرحله ی اول خودش.
مرحله ی سوم نمودار ها میباشد که بر فرض مثال هفته ی بعد به این قسمت میرسه که شامل 50 تست هستش… پس از مطالعه ی اون مبحث ما میایم و 20 تست از این قسمت میزنیم و از مرحله ی اول و دوم هر کدوم 10 الی 15 تست جواب میدهیم.
و به همین شکل میره جلو و در انتها این فصل رو تموم میکنه.
ولی یکی از مهمترین نکته ها دوره کردن درس ها برای کنکور در بازه های زمانی مختلف میباشد.
حل تست پوششی اگر چه من پیشنهاد میکنم که برای کسانی که زمان ندارند بخوان دوتا برنامه عقب تر یعنی حداقل 6 یا 9 روز عقب تر از برنامه های فعلی خودشون ، حل تست پوششی بزنن تا بتوانند به تسلط خوبی در این قسمت برسند. برای دانش آموزانی که قوی تر هستند و میتونند کار بیشتر انجام بدهند پیشنهاد من این هستش که تا یکماه از اون فصل تست حل کنند حتی به اندازه ی اندک.
چند مرحله دوره و مرور انجام دهیم؟
بستگی داره ، اگر شما یک قسمتی رو خیلی تسلط داشته باشی ممکنه با همون بار اول به تسلط کامل روی اون مبحث پیدا کنی و بتونی به راحتی تست ها را پاسخ دهی. و بار های بعدی بتونی خیلی سطحی دوره کنی.. پس جواب دقیقی نمیشه داد و نسبت به میزان تسلط ما تعداد دوره را مشخص میکنیم.
چند تا تست بزنم برای یک مبحث؟
باید به اندازه ای تست زده بشه که حس کنید مشکل شما در اون قسمت خاص برطرف شده باشه.و مطلب رای شما جا افتاده باشه. برای مثال شما باید تا حدی این کار رو انجام بدی که میکنی مطلب جا بیفته.برای هر درسی نیز به این شکل است.. متأسفانه ما میبینیم خیلی از دانش آموزان در ارتباط با درس زبان فارسی کنکور و یا هر درس دیگر می آیند و به جای زدن تست ها به صورت پوششی و مستمر ، در یک بازه ی زمانی این تست ها رو میزنن که این کار بسیار اشتباه است.
مثلأ زمانی که یک دانش آموز میخواد تست بزنه مثلأ از قسمتی مثل سقوط آزاد ، بر فرض مثال این قسمت 70 تا تست داره… دانش آموز از تست 1 تا تست 70 رو در یک مرحله میزنه ..
وقتی ازش میپرسی همش نکته داشته برات ؟؟ میگه نه … بهش میگم از چه تستی این مشکل برطرف شد و دیگه نکته ای نداشت ؟ دانش آموز میگه از تست 15 دیگه دستم گرم شده بود روی تست..و چون دانش آموز همه بقیه تست ها رو درست میزنه چون نکته ی خاصی نداشته پس خیلی ذوق میکنه و میخواد همه ی تست رو بزنه… که ان کار کاملأ غلط هستش. و این کار در اون لحظه جنبه ی وقت هدر دادن داره.
ما باید به قدری تست از اون سرفصل بزنیم که حس کنیم اون مطلب برای ما جا افتاده و زمانیکه این اتفاق افتاد باید بریم سراغ سرفصل های بعدی.
گاهی اوقات یکسری قسمت ها هستش که در واقع خیلی تعداد تست کمی داره و کل سرفصل حدودأ 6 تا تست داره… اونارو هم باید به صورت پوششی بزنیم؟
خیر.. در این مواقع که تعداد تست یک سرفصل کم هستش تمامی تست ها در یک مرحله زده بشه و هیچ مشکلی از این بابت نیست.اون قسمت از سرفصل چون اهمیت خاصی نداشته پس طراح اون کتاب از اون قسمت به سرعت عبور کرده… پس جای نگرانی نیست. ولی این به این معنا نیست که ما نخوایم این تست ها رو بزنیم…
نکته ای که بسیار مهم هستش در ارتباط با موفقیت در کنکور و باید به آن توجه کنیم این هستش که هر چقدر میزان دوره و مرور ما بیشتر باشد به همان نسبت در این امر موفق خواهیم بود.
آیا دوره و مرور های آزمون های آزمایشی مانند قلمچی و گزینه دو کافی هستش؟
جواب ما منفی هستش… آزمون های قلمچی سیاست آنها به این شکل هستش که اوایل دوره و مرور را خیلی زیاد در برنامه ی خودش میزاره. و اینکار به دلیل جذب بیشتر دانش آموزان هستش. به همین دلیل میاد نیم سال اول رو خیلی خیلی روی دوره و مرور هاش تمرکز میکنه. و عملأ دیده میشود که دوره و مرور ها بر طبق اصول نیست … مخصوصأ در نیم سال دوم ، پس این کار باعث میشود که هر دانش آموزی نیاز داشته باشد که دوره و مرور مخصوص به خودش رو داشته باشه.و اینکار رو باید با مشاور تحصیلی خودتون هماهنگ کنید تا بازه های زمانی مختلف را برای دوره و مرور قرار دهد.
یک نکته ای که خیلی مهم هستش در ارتباط با تست زنی و دوره و مرور این هستش که زمانی که آزمون یک قسمتی رو از شما نمیخواد و از اون قسمت عبور کرده دلیل بر این نیست که شما نباید اون قسمت رو مطالعه کنید. دانش آموز باید به این موضوع توجه کنید که زمانی که برنامه ی آزمون از یک قسمتی عبور کند و برود دلیل بر این نیست که شما اون مبحث خاص را کنار بگذارید.بلکه خودتون باید برای اون فصل ، دوره و مرور مخصوص به خودش رو قرار بدید. پس به آزمون های آزمایشی اکتفا نکنید.
آیا تست ها را مضربی بزنیم یا از هر مبحث چند تا تست بزنیم؟ به چه صورت تست بزنیم؟
قطعأ باید به ترتیب تست زده بشه. اکثر کتاب های کمک آموزشی بازار ترتیب چینش تست های آن ها به این شکل هستش که میاد تست ها را از آسون به سخت میچینند. و زمانیکه شما به صورت مضربی تست میزنید ، به سرعت از اون چینش و استاندارد تست زنی عبور میکنید. به دو علت این موضوع رو مطرح میکنم…
اولین دلیل این هستش که ، زمانی که مضربی تست میزنید ، به سرعت از اون روند آموزشی که مؤلف اون کتاب برای شما در نظر گرفته عبور میکنید و به سرعت وارد تست های سنگین میشوید.
دومین علت به این منظور هستش که زمانیکه شما تست ها را به صورت مضربی میزنید ، ممکن است بعضی از نکته ها در تست مثلأ 15 هستش و همون نکته در تست 30 هم تکرار میشه و زمانیکه ما مضربی این تست ها را بزنیم باعث میشود که از این قسمت ها زود عبور کنیم.و در واقع ممکن است برخی از نکات را جا بندازیم.
در دوره های بعدی بریم سراغ درسنامه ی کتاب درسی یا اینکه با تست دوره کنیم؟
در زمان دوره و مرور نباید از درسنامه استفاده کنید … مخصوصأ برای دروس اختصاصی..چون در این صورت نمیتونید متوجه شوید که اون قسمت رو یاد گرفتید یا خیر… نکات تکمیلی تر این قسمت که آیا باید از درسنامه استفاده کنیم یا خیر در فایل صوتی مربوط به دوره و مرور قرار گرفته است.
آیا عمومی ها را بعد از خواندن مطلب حل تست انجام دهیم یا چند روز بعد این کار انجام بشه؟
در ارتباط با عمومی ها خیلی انتقادات وارد هستش که برخی از افراد شروع میکنن به گفتن این مطلب که حل تست از عمومی ها باید دو روز بعد اتفاق بیفته و اگر شما اون قسمت رو همون لحظه جواب بدی همه ی اون مطلب رو درست جواب میدی.من یک سوال از شما دانش اموزان دارم… زمانیکه شما درسی مثل عربی رو بخونید و همون لحظه تست بزنید تمامی تست ها درست هستش؟ قطعأ به این شکل نیست.
در سال های اخیر به دلیل اینکه عمومی ها رو به سمت مفهومی رفتن گذاشتند باید به این نکته توجه کنیم که حتمأ بعد از دروس عمومی باید حل تست و تمرین داشته باشم…تا مطلب برای ما جا بیفته و حتمأ باید حل تست بعد از مطالعه انجام بشه.